Projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wie droomt er niet van een tweede woning aan de kust of midden in de bossen? Bekijk onze mogelijkheden!

Impressie Duynpark Callantsoog
Duynpark Callantsoog

Luxe Duynlodges op loopafstand van het Noordzeestrand. Geschikt voor eigen gebruik, verhuur met uitstekend rendement of een combinatie van beiden.

Kustpark Zeebad

Op een unieke locatie in de populaire Zeeuws-Vlaamse badplaats Breskens realiseert Roompot Vakanties het gloednieuwe Kustpark Zeebad. Direct achter de duinen en op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Vlak achter de Zeeuws-Vlaamse kust verrijst Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Het kustpark wordt een recreatiegebied van hoogwaardige kwaliteit met luxe recreatiewoningen en optimale voorzieningen.

Nautisch Centrum Scheveningen

De uitgestrektheid van de Noordzee aan de ene kant, de pracht en praal van de exclusieve zeewaardige jachten in de nieuwe jachthaven aan de andere kant.


Strandpark Duynhille

Droomt u ervan de zee te horen ruisen vanuit uw woonkamer, terwijl u geniet van het uitzicht op de duinen? Laat uw droom uitkomen. Op nog geen vijf minuten wandelen van het Noordzeestrand, wordt Strandpark Duynhille gerealiseerd.

Camper Village - Arcen Spa

In Arcen ligt vakantiepark Résidence Arcen Spa, hier is de eerste Camper Village van Nederland geopend. Camper Village biedt mensen die geen eigen woning meer hebben en nagenoeg het gehele jaar door op reis zijn een ""vaste woonplek".

Villapark HunzeDrôme

Midden in Drenthe, ligt een kleinschalig villapark van hoog niveau: het ‘HunzeDrôme’. Het villapark bevindt zich in een heuvelachtige en bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid.

Residence Wijngaerde

In het hart van Domburg, de badplaats van Zeeland, wordt het exclusieve Residence Wijngaerde ontwikkeld. Luxe recreatieappartementen en -penthouses met zeezicht. Residence Wijngaerde is nu ook in verhuur.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad is één van die zeldzame locaties aan de Noordzeekust waar strand, natuur, recreëren en wonen pas echt samen komen. Investeer nu in dé ultieme strandbeleving