Jaarplaatsen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Verschillende campings in geheel Nederland

Roompot Vakanties heeft tal van parken waarop jaarplaatsen aangeboden worden. Kiest u voor zon, zee en strand in het prachtige Zeeuwse landschap of gaat uw voorkeur uit naar de Zuid-Hollandse kust in de regio Den Haag? Of komt u liever tot rust in één van onze heerlijke bosparken in Noord-Brabant, Gelderland of Drenthe? Gaat u liever voor de ultieme ontspanning? Op Klein Vink vindt u het bekende Thermaalbad Arcen, waar u heerlijk kunt relaxen.

Maak in het linkermenu uw keuze om de mogelijkheden per park te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in een jaarplaats, kijk dan snel naar de vrije kavels. U kiest eerst uw jaarplaats en vervolgens kunt u via onze gerenommeerde fabrikanten een chalet kiezen die aan uw wensen voldoet. De leveranciers zijn goed op de hoogte van het beeldkwaliteitplan en hebben waar nodig de stijl en kleuren van hun chalets aangepast om u te bedienen. U heeft de keuze uit 7 verschillende fabrikanten.

Standplaatshuur

Wanneer u een jaarplaats heeft op één van de campings van Roompot Vakanties, en een overeenkomst voor één jaar heeft afgesloten wordt de overeenkomst telkens automatisch voor één kalenderjaar verlengd. Bij de jaarplaatshouders hanteren wij de RECRON voorwaarden en het parkreglement.

Bij een jaarplaats wordt een bepaald bedrag aan huur betaald. De standplaatshuur bestaat uit de huur en alle vaste kosten met betrekking tot de energie. Onder de vaste kosten vallen, indien van toepassing, water, CAI (kabeltelevisie), riool- & zuiveringsrecht, vuilophaal, en vastrecht gas en elektra. In november worden de variabele kosten, het daadwerkelijke verbruik van energie, aan u door berekend. De prijzen voor elektra, gas, CAI en water zijn conform de marktprijzen. Riool- & zuiveringsrecht en vuilophaal & stortingskosten zijn per gemeente vastgesteld.

Naast de standplaatshuur wordt, indien van toepassing, ook toeristenbelasting en een waarborgsom in rekening gebracht. Tevens heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u uw huisdier wilt meenemen.

Voordat de stacaravan wordt toegelaten op het park, moet deze eerst gekeurd worden door het park en wordt door de parkdirectie gekeken of hij past binnen het geheel van het park en voldoet aan de eisen van het park. Stacaravans ouder dan vijf jaar worden niet toegelaten op het park. Bij het plaatsen van de stacaravan wordt ook een opleveringskeuring gedaan. Na goedkeuring wordt de stacaravan toegelaten. Na het 15de bouwjaar wordt de stacaravan gekeurd.

Voor de chalets wordt ook een maximum leeftijd van vijf jaar gehanteerd bij het toetreden op het park. Voordat het chalet toegelaten wordt op het park moet deze eerst goedgekeurd worden door het park. Hierbij wordt gekeken of het chalet past in het geheel en voldoet aan de eisen van het park. Vervolgens wordt het chalet gekeurd bij de bouwleeftijd van 20 jaar.

Keuze uit 8 leveranciers

Maat Chalets B.V.
Lelystraat 93-95a
3360 AG Sliedrecht
T. 0184 - 41 19 33
www.maatchalets.nl

Lacet Stacaravans & Chalets
De Hork 17
5431 NS Cuijck
T. 0485 - 31 29 11
www.lacet.nl

De Bergjes B.V.
Schaapsbrug 2a
6089 NB Heibloem
T. 0475 - 49 50 79
www.bergjes.nl

Top Totaal
Grote Muntweg 5
3774 BS Kootwijkerbroek
T. 0342 - 44 30 16
www.toptotaal.nl

Stacaravanhandel de Wielewaal
Deltahoek 1
4511 PA Breskens
T. 0117 - 38 14 92
www.dewielewaalcaravans.nl

Caravancentrum Stekelbos
Dorpsstraat 13
1842 GS Oterleek
T. 072 - 571 04 84
www.stekelbos.nl

Caravancentrum Oranjezon
Noordweg 54
4356 ED Oostkapelle
T. 0118 - 59 19 90
www.oranjezonbv.nl

Bekius Mobiele Bungalows
Huygensweg 14
5482 TG Schijndel
T. 06 - 589 77 991
www.bekiusmobielebungalows.nl